Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU sebentar td, m15 flat..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Music 
nie eu

http://imgur.com/m3BJiG6
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 10:18 PM)awang trader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
masat2 dan sifu2 nampak tak ss?=/
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 10:14 PM)fatalresident_02 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau saya yea.. saya letak kat lower bb tf15 dan kadang2 saya tengok juga kat tfh1 kalau time tu bb tengah flat so saya letak somewhere middle bb atau lower bb
Reply
Thanks given by:
Photo 
eu...

http://imgur.com/m3BJiG6
Reply
Thanks given by:
isshhh xjd lak upload gambo...huhuhuhu...adeehhh...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(03-10-2015, 10:22 PM)fatalresident_02 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cantik entry bos Winking
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 07:35 PM)hampeeeh Wrote: Please register or login to view the link..
Register
update 2300 , 10.03.15... :p


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 11:12 PM)hampeeeh Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sifu~ macamana boleh berani sell =0 bukanya usdcad sedang uptrend?=0
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 10:22 PM)awang trader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Saya rase ape yang di maksudkan disini adalah teknik "Re-entry" semasa trending.

mari saya qoute balik apa yang telah Otai2 BBMA perincikan...


"Assalamualaikum semua ....dah lama sy membuat penelitian bersama Tuan Roohi Adnan ...... kaedah dan tambahan entry yg lebih berkesan di dalam teknik

BB + MA ...signal yg datang dan bila mula entry terbaik selain dari ma5 keluar dari bb top yg mendatar

 
1 tgk tf 1h ... bilamana cs menembusi bb low yg menjunam dan cs cls di bawah dari bb low .. ada kalanya mkt akan buat side ways atau teruskan perjalanan ...kiranya side way ...re-entry di ma5 high H1 dan cari entry tercun di M15 ... utk teruskan perjalanan "


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register



ps;Maaf tiada entry hari ni utk EU...sibuk sikit dgn bini :ninja:
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)