Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
Cara masuk gambar ikut tuto ni bos

http://portalkini.com/thread-359.html
Reply
Thanks given by: awang trader
Advertisement
eu mlm tdik...
alhamdullilah..m15 mmbntuk mhv...1h xtreme mndatar....

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
mcm maner nk tepek gambo yer...,ajor skit..den xpndai...
Reply
Thanks given by:
(03-10-2015, 04:08 PM)fatalresident_02 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
emm cmni...ko right klik kat chart------>save as picture-----select as active workspace------then akan kuar 1 gmbr chart ko kt web browser kdg lmbat ckit..---> pegi kt image----> copy suma kod dlm tu---> pegi kt sini balik----->click insert an image---->paste suma url yg ko kopi tdi kt situ----> siap...

#sori kalo xfham hehehe :)
Reply
Thanks given by:
pakai photoscape senang bos nak capture gamabr Winking pastu upload kat imgur.com ke. Tekan view image link, pastu copy, tekan new reply kat sini pastu letak link tu kat icon gambar..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

MA5 da kuar ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(03-10-2015, 01:08 AM)AVB Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Terima kasih bro avb =)
Reply
Thanks given by:
USD CAD 10.03.2015

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
GU 10.03.2015>DOUBLE BOTTOM H1+REGULAR DIVERGEN BUY...TAYOR

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
soalan lg...,huhuhuhu...kalu entry kat m15 biasa tp ikut tf m15 gak ker??
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)