Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
Cuba counter trend petang tadi. Da lock profit siap2..

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Registerenter petang tadi.. beratnye dia nak naik.

Harap otai bole komen.


Update: Hit Be+1
Reply
Thanks given by:
Bismmillah....sungguh manis 

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Bismillah.....

Syukur..semakin mencerah..USDCAD


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
pawe2 semua
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Aslkm & salam sejahtera semua..mohon komen entry saya pagi tadi seperti dalam gambar di atas..entry kat M15 (keadaan (d) kalau x silap)...bolehkah entry sell dalam keadaan H1/H4 adalah UT. Tq in advance
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(03-03-2015, 04:34 PM)DRForex Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cun tu bos. entri masa candle tu da masuk dalam bb
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register


Entry for GBPUSD..need comment from sifoo/masta/otai/kawan2 tentang entry & juga tp
Reply
Thanks given by:
(03-03-2015, 04:40 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Tq tuan, baru je hari ni cuba2 teknik BBMA guna demo setelah hampir 3 hari study info pasal BBMA kat forum ni (tq tt & juga kawan2 yg banyk post ss/info pasal BBMA kat sini)...
Reply
Thanks given by:
(03-03-2015, 04:34 PM)DRForex Wrote: Please register or login to view the link..
Registerkalau ikut pengalaman Cap Ayam saya ni...entry di atas sangat berisiko....sebab utama setup di H1 tidak memenuhi kriteria SOP BBMA..

apakah dia SOP BBMA....


1)CS mesti break  TOP BB + BB Mendatar
2)MA5 hi mesti melepasi TOP BB + BB Mendatar
3)CS mesti close bawah MA5 hi..
4)MHV

kalau di H1 semua syarat tersebut dipenuhi..baru kite survey di TF 15M untuk entry....
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)