Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(02-23-2015, 09:08 PM)ayzwan Wrote: Please register or login to view the link..
Register
start dari awal eh bos. baca dari page 1.. Pastu kalau tak faham, tanya je kat sini.. jangan lupa share screenshoot skali tuk pembelajaran
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(02-21-2015, 02:48 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aku ttp disini.....lapang ckit..bnyk ruang ksong....best.
mngkin rmai yg dok mngkaji kot bro...bnyk page nk selak satu persatu.... Winking
Reply
Thanks given by:
(02-24-2015, 11:01 AM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
maksud den.. Forex ni bermusim.. Mana2 tempat pun sama Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Nak tanya betul kalau news dtg, setup bbma dh ada sebelum news kua.. Contoh sell setup... Bila kena setup betul, news dtg dia akan follow trend yg sell tu. Adakah ini hanya kebetulan. Atau mmg ya. Sbb byk trade skrg ni. Bila setup ada tiba2 news dtg dia just follow the flow. Harap TT share pengalaman bbma bila news.
Reply
Thanks given by:
Photo 
eu....

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
terasa lama pulak tak trade.. sesi ulangkaji bermula..


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(02-26-2015, 09:01 PM)Uncle_Kojie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pawe bos. Da mula pemahaman kat situ Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(02-26-2015, 09:54 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Dalam proses belajar lg tuan. Selalu gagal bila nak swing. Ada tips tak tuan utk swing ni?
Reply
Thanks given by:
(02-26-2015, 11:54 PM)Uncle_Kojie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Swing den tak pandai.. Kono byk modal.. Pastu trade kat tf besar Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(02-26-2015, 09:12 AM)Mohd Nurul Iman Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Kebanyakkan signal news. Kita bule awal2 kat BBMA, tu yg konpiden masuk sbb news dia follow. Tapi ada gak kadang2 news againts. Ada gak dalam BBMA, cuma kita tak perasan.. Kena bukak tf banyak2 cek dulu.. Tapi kalau bule avoid trade masa news kalau tak nak berisiko
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)