Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
pada yg baru nak kenal bbma ni. kalau ada apa2 pertanyaan jgn segan silu reply kat sini eh. InsyaAllah kitorang boleh guide skti2
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Masta DC.. klau nk msuk kelas abg oma mcmna yer?? Klau nk trus bljar dgn abg oma bole ke??
Reply
Thanks given by:
http://imgur.com/AHJBY29

Kalo mcm ni valid tak setup?

Harap ada masta dan sifoo yang bg penjelasan..

Maaf.. Sy xpandai nk msk kan ss dalam thread ni..
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Valid tak setup ni..
Harap ada masta dan sifoo yang dapat bantu sy..
Reply
Thanks given by:
Maaf masta sifoo saya punya bull candle kurang jelas sebab warna putih..
Market dah berlalu.. Harap ss sy tu masta sifoo dapat cerita samada valid atau tak.
Sy dah folo setup pada page 1 dan 4..
Reply
Thanks given by:
(02-04-2015, 03:52 PM)bozzrool Wrote: Please register or login to view the link..
Registertggu dia retest....utk kompom..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
bro papa, sy ada soalan psl cne nk re-entry la. klau re-entry bole buat dkat ma5/ma10 kan, cne nk cnfirm kan ye?
Reply
Thanks given by:
(02-04-2015, 04:26 PM)CariKey Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mcm ni contohnyeee...

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
aku nk citer pnjg2 xbrape reti......tp ko tgok kt tf yg lbih besar cam 4h ker....kalo time dia tgh mnrun..rentry kt ma5/10...tgok gak kt tf2 yg lain....cube ko cari cs yg rejet ma5/10 kt h4....boldkan..then tgok kat tf yg kcil....nnti ko nmpk...
Reply
Thanks given by:
tudiah ss.. kikikii Winking
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)