Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
eu....buy..

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Photo 
(01-05-2015, 03:17 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register


Saya set sell td. Betul ke tak ni? Percubaan tahun baru..hehehe
Reply
Thanks given by:
(01-05-2015, 05:12 PM)Uncle_Kojie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
m15 cun.. Tapi mungkin tak lama, sbb kat h1 ma5 ada kuar lower bb, mungkin dia cari balik ma50.. Pastu mungkin tiruk skit Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(01-05-2015, 05:39 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
boss.....ma5 kuar lower bb tu kt h4 ker h1? aku tgok kt h4......kot salah mtk tgur..
Reply
Thanks given by:
(01-05-2015, 05:39 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Entry tadi da hit TP.
Yup dkt h1 ma5 da kua lower bb. Tq for comment bro. Igtkn nk entry kena tgk bb yg memdatar je dkt tf15. Rupanya keadaan bb dgn ma dkt h1 dgn h4 pon kena amek kira yer.
Reply
Thanks given by:
selit2 le baca news kat thread yg gdmfx open tu Winking

Macam2 info ada Winking

http://portalkini.com/thread-2119.html
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Rasa cm setup sell. Layan jap sebelum tidor. Mohon comment kawan2 lain.

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Assalam....mohon tunjuk ajar.... terimakasih
Reply
Thanks given by:
(01-06-2015, 06:22 PM)silentcode Wrote: Please register or login to view the link..
Register
wassalam. jom sama2 kita belajar.

harini tak sempat nak masuk market lagi..tak nampak signal lagi dari tadi.  Confused
Reply
Thanks given by:
h1 eu tu ada buy skit tu.., m15 buat dabel botom
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)