Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
meijin pantai timur, den selatan.. Ada rasanya budak utara... Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
den utara..arau mariii...tp asal sgor...

thread ni msh awl lg..smpat d kejar...masta ismael pnya tu da beribu post..
makan bulan jgk nk khatam tu..huuhu
Reply
Thanks given by:
a - SELL : CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS closed bwh top BB & ma5 merah -> signal sell terbaik...belasah kow2....
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Agak2 leh pegi tk sampai 161 fibo

Di sini saya ingin mendptkan contoh setup utk -
c - SELL : bila ma50 dok dekat BB top atau mid BB,cs cuba break tp x lepas & closed dibawah ma50 & BB(mid atau top).....kalau ma50 di top bb,boleh belasah...
kalau ma50 di mid bb,boleh jgk enter,tp TP set jgn la tamak2 sgt....

kalau otai2/sifu2 dpt bgi contoh bagus gak....saye rase susah nk tengok yg ni.....mohon kerjasama ahli tq...in advance
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Terjun Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-30-2012, 02:01 PM)izeik Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ada kat page belakang contoh C.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
adik baru belajar kalau salah tlg guidekan
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-30-2012, 05:50 PM)fensys Wrote: Please register or login to view the link..
Register
welkam2. Rmaai otai kat sini dapat membantu jika ada problem Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-30-2012, 05:50 PM)fensys Wrote: Please register or login to view the link..
Register
belajar le dek teknik ni....memang sangat simple, mudah dan sangat profit...mungkin bila dah mahir leh jd ftt......tk payah nk cari2 teknik len lgi........percayala .....kalau nk ikut kg style terlalu complicated...yg ni sangat mudah cuma ingat a, b, c , d rule dia.....yg len2 tu leh scrap ke tepi...pendpt saye yg memang suke teknik ni....
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU lagi Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-30-2012, 08:05 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
TP tu masta letak based on ape?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)