Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
BBMA brings me here from CG.


tumpang study ye tt..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-30-2014, 04:02 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register

okeh tq papazola. rasa cam dah faham rules2 utk teknik ni. tunggu masa nak start enjin je awal tahun nnt.
Reply
Thanks given by:
(12-30-2014, 04:37 PM)elnino25 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
jom study sama2 bro. ada geng study baru best. hehehe
Reply
Thanks given by:
(12-30-2014, 05:02 PM)Uncle_Kojie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yup btol tu baru meriah sket..tp kt opis xleh bukak mt4 Sad
Reply
Thanks given by:
xde setup menarik ke mlm ni??
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU 15m

testing testing..xtau la btol ke x, rasa mcm btul dah..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-30-2014, 10:56 PM)elnino25 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
hati2. ma50 ada kat situ tu Winking bule jad terbang lagi
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
hati2. ma50 ada kat situ tu Winking bule jad terbang lagi
[/quote]

ade pun org..bro ni dreamcatcher ke? klu salah mintak ampun..

sy tgk h1 & h4 tgh DT, so sy carik peluang sell la..kena tgk ma50 dkt m15 jgk ye?
Reply
Thanks given by:
setup2 baru satukkkk..


ke cuti dah semua? hehehe..
Reply
Thanks given by:
(12-31-2014, 12:55 PM)elnino25 Wrote: Please register or login to view the link..
Registernah...........jgn tamak2...haaa....
demo branila cmni ye dakkk
[IMG=Please register or login to view the link..]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)