Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(11-26-2014, 06:42 PM)cikos Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Tp tgk kat tf besar. Ada potensi sampai situ, sampai situ la dia stop. Ada orang ikut lain ma50, la apa la. Mana2 bule. Janji ang set SL siap2 kalau nak freefall time afk Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
eu2x,....

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
lain2 yg baca tu kalau ada apa2 tanya je eh.. Attach kan skali chart ke apa ke untuk memudahkan proses pembelajaran Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(11-27-2014, 04:39 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
timaceh pda boss......million thanks.. :X3:
Reply
Thanks given by:
tq sifu, masta2 rajin2 upload ss, sambil2 tu boleh la newbie macam sy ni tumpang belaja
Reply
Thanks given by:
eu ptg......bleh lagi pegi ni..hehe

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
eu 

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

usdchf

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

market da masuk hujumg tahun...TAYOR
Reply
Thanks given by:
eu sell lagi eh momentum dia ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(12-01-2014, 08:24 PM)hampeeeh Wrote: Please register or login to view the link..
Register
entry tak valid...dah cutloss....Price action buat triangle patern...bahaya..duduk tepi dulu
Reply
Thanks given by:
(12-01-2014, 10:24 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
TUAN, saya tengok di Daily CS masih duduk dibawah Mid BB... 
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)