Portalkini - Bukan sekadar portal
Hello There, Guest! Register

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
This poll is closed.
Ya
47.01%
55 47.01%
Tidak
1.71%
2 1.71%
Saya Masih Belum Faham
47.86%
56 47.86%
No Komen
3.42%
4 3.42%
Total 117 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 4.78 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-20-2014, 03:20 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Please register or login to view the link..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
fxstreet pun cun gak Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 03:26 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nk kene blajar ni tgok news....
sape2 tau mtk tlog ajari...hehe

cmne nk tgok market naik atau trun ehh?
Reply
Thanks given by:
haa. eu naik sat.. Malma kalau ada news junam la tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 03:49 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
download software forexfactory utk android kat playstore... kalau kat pc just buka website forexfactory tu... tgk jenis pair kita main pastu tgk kesan news tu samada HIGH, MEDIUM, LOW. fokus pada pair yg ada news HIGH dan waktu news.. tu je bro Winking
Reply
Thanks given by:
Memang best bbma, tadi sebelum news dah bg hint buy ej,gj sell gold......Terbaik
Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam tuan wonderweiss. ada tak mana2 wassap group bbma ni, minta add hamba join.
Reply
Thanks given by:
dah ramai member sini terer2 bbma. papazola, apocalypse, wqu3412 laju2 je trade pantang kuar signal x miss. aku dah lama gak follow teknik ni tapi slow sangat rasanya nak entry 1 pun jenuh menunggu. kalau ada group wassap bagus gak ni pakat2 share signal senang aku nak alert.
Reply
Thanks given by:
otai kat sini bro Wonderweiss...
Reply
Thanks given by:
Wink 
(10-21-2014, 12:41 PM)ck3er Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Teman pun newbie lagi, byk masta2 kat sini. Teman byk belajar dari thread nie. Baca dari mula, fahamkan mcm mana bbma nie berfungsi. Teman layan scalping je.... Apa2 pun terima kasih pada owner thread nie. Semoga Allah membalas jasa tuan
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)