Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-20-2014, 02:42 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Reason saya ma5high dan ma10high bersilang dan rsi dah overbought di tf15m. Curi sikit2 je............
Reply
Thanks given by:
Advertisement
lama hold...trjun gak ko kan...alhamdullilah.. :X3:

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
eu kalau break ma50 h4 mmg turun abis la Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
EA....Minta komen nak tp kat mana ye

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 02:57 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
hrap2 bgitula boss...
Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 03:02 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Tp slalunya tang part daily ni dia ada main skit, mungkin naik kejap tapi tak banyak pastu continue macam biasa yg kat daily tu. H4 kalau naik pun skit je rasanya.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-20-2014, 02:59 PM)wqu3412 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
den xreti ea ni...
Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 03:03 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Registerdia mniti je atas ma50 tu...mnguji ksabran btol hehe.
tq boss....bg pnjelasan
Reply
Thanks given by:
cek news. Kadang2 kat situ baru dia menggila Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-20-2014, 03:11 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nk tgok tang mane ehh...kwan baru bukak forex factory ni...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)