Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Mencuba nasib utk SELL EJ petang ni. Mohon komen salah silap dalam entry ni tuan2... Harap sangat saya dibantu Sad
Reply
Thanks given by:
Advertisement
ej ni best kalau pandai. Dia naik turun laju je
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu tgh trun ni....
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 10:35 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
x lama turun bos. Nak terbang lg ada le Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 10:42 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nk kjar top bb agaknye  Sad
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 02:33 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Assalammualaikum, bdk br tmpg blajr.sy pn ada entry cmni jgk.tp dia naik lg.huaaa.abis kne lggar sl.xsempat nk screenshot.da la modal kecik.tp np ek?
signal npk cun da tu.kt h1 da break top bb tp close dlm ma5.kt h4 downtrend lg.bb xnpk cm mndatar.bile da naik br npk ma5 tu kua bb n npk bb tu mndatar.
sllu gak kantoi cmni.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-09-2014, 08:03 AM)kuniko Wrote: Please register or login to view the link..
Register
saya pun dah terkena semalam, hampir MC... modal 10usd je tu...adehhh... sy rasa punca sebab FOMC pastu tgk kat H4 ada signal BBMA cuma sy x yakin dia nak naik sebab saya follow trend masa tu tgh DT tu sy cari signal sell.. tup2 dia terbang... hadeshhhh
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 10:42 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tuan wonderwiss lg master boleh tau sblm kejadian
Reply
Thanks given by:
kwn2 kat cni prnh lpk skli ke?slh x lau kite lpk skli, blajr teknik yg sama, tp len2 broker?hehe.sbb dlu msk group xbb undr tradefort/fortfs.
skrg ganti group baru, tp sy msh kekal lg ngn broker sama.lum bkesempatan n ada rzeki lg nk join group baru tu.
Reply
Thanks given by:
(10-09-2014, 08:38 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Registerbertenang...TA da cun.tapi ade FOMC yg dovish..so redho je la....kwan pn terkene jgk....
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)