Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-02-2014, 12:38 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aik den mana ada jadi ib, den promoter je bos Winking
Pastu da tukar fort malas plak nak cek balik. Byk ib nak depo den tak berapa kenal lepas IBselangor meninggal dunia.

So exness den kenal si haudli tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-02-2014, 11:45 AM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tak nampak pon signal dia nak naik kat H4 tu tuan....lagipun tgk H1 ada MA50, TF15 dah x lepas topbb
Reply
Thanks given by:
(10-02-2014, 01:29 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Registerooo ptutla.....aku ni pon mtk tolong mattop tu ha...
tgokla cmne....kalo ok aku truskn ngn diaorg..kalo x....tukar lain lak..

selain gune ib utk depo....de cara lain x yg xguna ib....
Reply
Thanks given by:
(10-02-2014, 01:39 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ang tgok btol kt h4 tu.....cs dh dok dlm bb....
aku ni pon msih gak blajar2....kna tnye sifu besar utk rujukn..
Reply
Thanks given by:
Ohh, baru saya faham... ada sesiapa boleh terangkan mengenai candle MHV dan market hilang volume serta candle gangster tak?
Reply
Thanks given by:
pagi isnin yg hening...


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
papazola, entry ni sebab ape ye? tgk H4 pun belom sampai topbb
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 11:00 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tgok kt tf h1.....
bca rules no2 kt dpn tu...
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 11:32 AM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ini ke tuan - b) CS break Top bb + BB mendatar tapi MA5 merah x melepasi top bb, tapi CS closed bwh top BB & MA5 merah.

tp kalau tgk h1, sebelum tu ada MA5 extreme cuma keadaan BB mcm x kembang sikit tu sy was2 tu
Reply
Thanks given by:
(10-08-2014, 11:50 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
:X3: btol2......
xpe aku pon blajar sesama ni..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)