Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
kalau kat h1 pun bule, konsep dia sama je.. OP bawah MA 5 ke.... Ni rasanya lamo laie ni dia naik.. Malam kang baru start turun
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
tudiaa....jgn ckp camtu masta...iskkkk....seram tgk float ni..huhuh....
ada beza ke bb ni kt broker 5 angka...
Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 03:50 PM)amir_dais Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sama je..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 03:48 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
td tgk pkl 2 dia da break BB top...cma ma5 tegak...was2 jgk td...tgk kt tf15 dia da mendatar...da break bb top dgn ma5 pun...tp bila OP..makin tegak plak dia...huhuh...sabo je r...kang xop elok je dia turun...

xpa..blaja dr kesilapan...
Reply
Thanks given by:
rasanya tadi tu news.. kol 2-3 tadi.. Mmg kalau news da kuar signal pun tak le buat apa Winking

trend masih DT.. so cari signal sell je pasni
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 04:05 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ampeh tol...kena kt stop loss plak dia u-turn...arghhhhhhh
Reply
Thanks given by:
Advertisement
eu ptg ni...lmbt entry..bbk chrt tgk dh trun sikit..
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

hit tp 25pip :d
Reply
Thanks given by:
kesilapan hr ni..trade xikut rules...huhuu...
time2 ma5 tegak tu la sy entry...
blaja dr kesilapan....
Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 06:52 PM)amir_dais Wrote: Please register or login to view the link..
Register
itu yg terbaik, at least dapat ilmu kalau kita lawan trend.. Den pun masih lagi nak menajam kan teknik ni.. Untuk info.. Kalau korang cari signal.. Buleh je cari kat h1.. Kalau m15 tak mendatar, h1 mendatar bule je OP.. Sama jugak kalau h4 mendatar.. Pilih je mana yg sesuai dengan korang.. Den hanya berani guna h1 dgn m15 je Winking sebab den tak pandai trade yg besar2.. Main sekap2 je udah.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: nubie
tenkiu mast0 DC.. den pun ngah praktik ni.. try n error.. n kadang tak sabar nk open post..hehe :)
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)