Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

SELL - EURJPY.
Punca sell:
1. Candle TF15M reject MA50
2. Candle TF1H reject MA5 high

Tapi kelaut... Dimana silapnye ya...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(09-26-2014, 10:22 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cer baca first post bos. Byk silap kat entri tu. Bro nampak ma50 kat tf15 terus masuk sell tak bole tu Winking

Kena byk pergerakan dia kat setiap tf.. Mcm h1 tu tgh naik skit, mungkin touch ma50 kat situ, bule standby nak sell antara 2 tf h1 dgn h4 sbb ma50 dorang da dekat..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Entry SELL di EURJPY... dah cuba fahami tapi masih lagi x menjadi..... mohon bantuan.... masta wonder komen sikit.. :)
Reply
Thanks given by:
InsyaAllah turun tu bos. Mendatar tu Winking

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Itulah harapnye turun sbb tf15m dh extreme sell (a).. Tfh1 pulak closed bwh bbtop,ma5high,ma50....
Reply
Thanks given by:
(09-26-2014, 06:22 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
happy ke bro.. Turun tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(09-27-2014, 02:04 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Alhamdulillah tuan... Mengena kali ni... Sy bukak balik page belakang dan sy tgk entry yg tuan entry tu kebanyakkan adalah entry selamat... Kebanyakkan di top bb atau low bb...sy masih cuba fahamkan
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Pair: EURJPY (Sell)
Reply
Thanks given by:
Sunyi thread ni...mana pergi lain2...
Reply
Thanks given by:
tgh khadamkan kot. tgk hari2 ada orang masuk tapi tak reply
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)