Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
tgk tf besar pun masih berkepit lagi ma tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(09-25-2014, 02:36 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aku kt part ni paling problem....xbleh nk tntukn samaada nk reversal ke x, :screaming:
Reply
Thanks given by:
tunggu je dia pisah atau mendatar balik baru entri
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 02:22 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pair EJ...apa kesalahan entry tu ye tuan?
Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 12:00 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu nampak cam sell bos. Mendatar, buy tak nampak simptom dia pun.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
gbpchf signal sell H1.. kategori A
Reply
Thanks given by:
Advertisement
eu h1 ada mcm kuar bb. tp h4 masih kepit lg. tak selamat nak entri Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 04:45 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kt situ sy sell sbb:

1. TF15 reject MA50 dan MA5Low
2. TFH1 candle sblm candle yg tgh jalan tu pun reject MA5Low
3. TFH4 extreme di BBLow
Reply
Thanks given by:
kasi gambar penuh bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Alamak bos pakai hp....xpe nnt ada sy discuss kt sini lagi....byk sy silap pasal nk masuk entry bbma ni....
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)