Portalkini
Hello There, Guest! Register

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
This poll is closed.
Ya
47.01%
55 47.01%
Tidak
1.71%
2 1.71%
Saya Masih Belum Faham
47.86%
56 47.86%
No Komen
3.42%
4 3.42%
Total 117 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 4.78 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
tgk tf besar pun masih berkepit lagi ma tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(09-25-2014, 02:36 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aku kt part ni paling problem....xbleh nk tntukn samaada nk reversal ke x, :screaming:
Reply
Thanks given by:
tunggu je dia pisah atau mendatar balik baru entri
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 02:22 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pair EJ...apa kesalahan entry tu ye tuan?
Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 12:00 PM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu nampak cam sell bos. Mendatar, buy tak nampak simptom dia pun.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
gbpchf signal sell H1.. kategori A
Reply
Thanks given by:
Advertisement
eu h1 ada mcm kuar bb. tp h4 masih kepit lg. tak selamat nak entri Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-25-2014, 04:45 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kt situ sy sell sbb:

1. TF15 reject MA50 dan MA5Low
2. TFH1 candle sblm candle yg tgh jalan tu pun reject MA5Low
3. TFH4 extreme di BBLow
Reply
Thanks given by:
kasi gambar penuh bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Alamak bos pakai hp....xpe nnt ada sy discuss kt sini lagi....byk sy silap pasal nk masuk entry bbma ni....
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)