Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
macam template tu. bro just copy folde rdalam tu masuk kat folder broker punya template. Copy paste je Winking

pastu buat yg sama pada indi. tapi kali ni folder kat broker tu MQL4. Paste kat situ
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Please register or login to view the link..

masta,, kalau entry kategori A kan,,, ma50 kat bawah,, TP kne kat ma50 atau lower bb?
Reply
Thanks given by:
set kat ma5 pun bole bos
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-23-2014, 09:43 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sy dh buat...tp nk load kt dlm mt4 tktau mcm ne nk cri lak..huhu
Reply
Thanks given by:
(09-24-2014, 08:26 AM)tom87 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pegi kt icon template...dkt situ de list suma template yg bro dh masukkan.....
kalo nk load indi pon sma..icon indi..
Reply
Thanks given by:
load kat mt4 senang je. pi template browse template yg bro letak tadi. Pastu restart mt4
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
EU H1 signal sell terbaik
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register


Pair: EURJPY

BUY.....
Dimana silapnya? Mohon bantuan... H4 extreme, candle reject MA50..
Reply
Thanks given by:
pair apa tuan ? eu ke ? Eu major TF sell
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
agak jauh lgi x boss eu tu leh pegi? kt tf4h cs masih dok kt BB lgi..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)