Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

ngetest demo Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
reason buy kenapa ye tuan? sebab kalau tgk trend di H1 tgh downtrend.
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
baru belajar................. mohon komen reason sell hamba..... adakah ianya betul menepati ciri/syarat BBMA?
Reply
Thanks given by:
salam...sy bru nk blaja teknik ni..cuma saya tak pandai untuk install indi 2 di mt4 saya..harap ada yang bleh tnjuk ajar di sini..saya dah download dari page 1
Reply
Thanks given by:
(09-23-2014, 02:28 PM)tom87 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
letak by folder bos. Ada template dgn indicator kan Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
camne nk upload gmbr?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register


ape komen,,, kat mane TP kalau mcm ni? baru 2 hari bljr
Reply
Thanks given by:
(09-23-2014, 10:12 AM)ApoKalypse Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau ikut tf besar mmg naik lagi Winking Macam papazola punya entri dia guna tf kecik sbb tu dia dapat sell skit Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-23-2014, 07:23 PM)Muhammad Fahmi Izzudin Wrote: Please register or login to view the link..
Register
set tp kat ma50 bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(09-23-2014, 04:31 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
thanx krn reply yg cpt bos tp folder template n indicator yg dlm folder expert ke?
copy paste folder trus ke dlm mt4? destination folder 2 dlm mt4 nant bos?
mintak maaf bos..IT ni mmg sy truk sgt
bru nk blajar pki laptop
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)