Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(05-28-2012, 03:19 PM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sebab tu keperluan kita perlu tgk time frame yg besar sedikit. Ni khas untuk intra day trader. Kalau swing tu sampai berbulan tgk time frame.

So ambil kata h4 ni dia downtrend, so mmg h1 akan ikut dan sebelum tu akan kuar signal2 dia Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-28-2012, 02:35 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
saya terlepas OP tadi pasal tak pasti arah trend. H1 retracement rupanye. H4 masih DT.
Reply
Thanks given by:
(05-28-2012, 05:21 PM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aa. sebab tu kena cek overall trend.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
byk setup pg nie..
Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 08:15 AM)oppa Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bg ss sket masta
Reply
Thanks given by:
sebenarnya dengan short entry pun korang leh rembat duit byk.. Contoh. Satu signal confirmed dah kuar. So korang letak le 10 sen ke.. Dapat 100 pip da ada dalam 10 USD. Tu 1 lot. Bukak 2-3 lapis.. mau 30 dollar dapat dalam masa 15-30 minit je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
tunggu sampai BB mendatar balik.. Trend masih lagi DT untuk pair EU, GU. So skang ni mungkin ada news. Dia tgh naik. Pastikan korang rilek2 dulu jgn gatal tangan OP.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-29-2012, 03:35 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
thanks mata..noted! Winking
Reply
Thanks given by:
kalau pandai guna yg kategori D tu dipersilakan.. TAYOR Winking

Den tak pandai sangat
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
da ter OP...berlapis2 plak tuh...sbb entry kt TF1....mak aih floating...kari ngeriiiiii!!!!!!...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)