Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
Salam nak tanya sape dh pergi kelas advance bbma, lain drpd basic ke
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(08-25-2014, 03:15 PM)zoro8810 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
lama gak den tak masuk bbma. Da ada yg baru eh ?? Rsanya sama je. Cuma mungkin dia ajar lebih khusus
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-27-2014, 04:19 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bro dah guna teknik lain ke sekarang ni?
Reply
Thanks given by:
(08-27-2014, 08:14 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
den da slow trade la bos. Sebenarnya tahun ni da zero trade.. Tgk2 je chart. Busy dgn printing Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Smile 
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]

tumpang lalu.. masta2....

h4 reentry... h1 n m15 exstream sell.. mhv m15.... demo je...
Reply
Thanks given by:
(08-29-2014, 11:58 PM)powg Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cun entri bos. H4 tu mmg ngam2 tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Wink 
tumpang belajar bbma masta-masta...tqvm
Reply
Thanks given by:
minta tolong masta-masta ajarkan cara nak setting WonderWeiss V7 kat MT4..saya baru nak berjinak dgn forex dan sangat tertarik dgn teknik BBMA yg masta-masta BBMA discuss..tq
Reply
Thanks given by:
(09-04-2014, 05:04 PM)sitinour Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Setting ? copy paste je ikut folder dia. Rsanya mt4 yg baru ni ada folder2 dia. cuba cek. kalau kurang jelas bule tunjukkna problem dia eh Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Music 
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]

diskaun eu... saat diclose 88pip.. demo sahaja... 
sebb sell follow trend h4... h1 extream sell n mendatar.. m15 extream sell... 
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)