Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
bukan time news pun kena jgk.mgkin salah baca trend.biasa kalau entry m15 tengok news h1 tu valid la kan?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
camni. Bro ss kan je entri yg silap tu. Bule bincang sama2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
orait bos.ada setup baru nanti saya letak ss.
Reply
Thanks given by:
(03-25-2014, 10:56 PM)dolohjin Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nanti den pun ss skali. Lamo gak tak ss ni. Busy skit
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
kono taruk ss la tuan.baru somangat nak trade.
Reply
Thanks given by:
baru bukak chart tadi. curik2 skit

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
pehh.macam ni baru inspired.
Reply
Thanks given by:
tuan biasa trade pair apa ye?
Reply
Thanks given by:
(03-25-2014, 11:27 PM)dolohjin Wrote: Please register or login to view the link..
Register
eu ej Winking

lain2 tu tak paham sangat perangai dorang
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(03-25-2014, 11:29 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bnyk ke boss profit trade 2 pair je?boss ftt kan?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)