Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
tumpang study kat cni...
tertarik sungguh dgn template warna warni tue..
apa nama template tu ek..
dah download template wonderweiss V7..
latest template ker tue..
nk pakai mn satu.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam bro ambil tpl asus,sambil 2 tu layan thread but rujukan..aku pon baru 2 minggu study BBMA ni.
Reply
Thanks given by:
smalam nfp sapa layan ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
terima kasih kerana share..
Reply
Thanks given by:
(01-11-2014, 04:26 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
salam bro saya nak tanya, untuk entry di m15 kita kena tengok h1 ada stup ke x kan? or cmni just tengk trend h1 downtrend dan bila ada setup di m15 enter sell..cara ya no 2 ni cuba bila saya sell tp price ketika itu bkan yang pling tinggi..
Reply
Thanks given by:
(01-11-2014, 04:26 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
News tak berani layan bro....ko ada masuk ke bro?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
xde masuk Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Tgk eu masih lagi mod buy Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
sunyi yo ?? takdo update ke :d
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Boss lama tak SS rindu laa..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)