Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
major trend turun ke naik kat tf besar. Kalau downtrend. Cukup je makan kat line ma50 tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-30-2013, 10:20 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ok, noted. thanks Winking
Reply
Thanks given by:
(12-30-2013, 10:29 PM)iewan Wrote: Please register or login to view the link..
Register
try gabung2 dgn teknik hi low wonderweiss tu. Lagi senang nampak pergerakan market
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(12-30-2013, 10:43 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
aha, baru nak try ni... nanti kalo x faham, saya tanya . tQ :)
Reply
Thanks given by:
oh, ok masta, baru baca teknik hi-lo. Ini teknik ni sama mcm melukis SnR secara manual kan. back to the basic
Reply
Thanks given by:
Salam master nak tanya pasal mendatar lagi? hehe... yang mendatar tu diambil pada high ,middle atau lower BB.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
pamahaman saya berkenaan BB yang mendatar

Sell Signal
- Top BB pada mulanya akan kelihatan mencanak naik, pada masa yg sama, bottom BB terjun ke bawah
- Apabila top BB yang dari mulanya mencanak naik, kemudian bertukar arah ke bawah.
- Sama ada top BB mula ke bawah, menguncup ataupun mendatar.

*minta masta betulkan mana yg silap. :)
Reply
Thanks given by:
mendatar tu bro kena tunggu. Ada sebab mendatar sebab market slow. Tak semestinya dia kembang pastu kuncup.. Banyakkan buat backtest
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(12-31-2013, 03:56 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ok, noted
Reply
Thanks given by:
Bro hari ni macam tak ada setup cun...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)