Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
BARU KAT SINI..MOHON BELAJAR..YG XPAHAM NNT,SY TANYA KT SINI..TQ TUAN2 SEMUA..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(12-27-2013, 02:52 PM)ramirez86 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mmg dipersilakan tuan. Ajak geng2 yg nak blaja teknik bbma tu mai sini Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
TT apa yang dimaksudkan mendatar?
Reply
Thanks given by:
(12-27-2013, 11:58 PM)kudakepang Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mendatar tu bila market tak bergerak aktif. Duk pusing2 situ. BB pun mengecut.. Tanda ada movement besar yg akan muncul Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
alhamdullilah malam ni belajar sampai pages 52. SUPERCOOL BBMA ni..Thanks TT.
Reply
Thanks given by:
Alhamdullilah akhirnya khatam gak mentelaah sampai 187 pages....hopefully saya dapat memperbaiki cara trading ..2014. im coming..
Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam masta, terima kasih dengan perkongsian ni. Mintak halalkan ilmu bbma. tengah hadam, backtest dan demo. tapi thread ni sepi je, ada group kat FB ke bos. :-)
Reply
Thanks given by:
Demo sampai lebam Winking Baru depo real Winking
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
tolong komen masta, kalau ikut SS ni, cs kat tf15m dah sampai top BB, tapi kat H1 masih jauh lagi. Macam mana saya nak amek TP. adakah melalui tf15m atau tunggu di H1? :)
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(12-30-2013, 09:56 PM)iewan Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ok, saya close di MA50 H1. saya budak baru belajar, mintak masta2 kat sini tolong ajar ye.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)