Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(05-25-2012, 10:12 AM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
masta dah profit kaw ker ni
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-25-2012, 09:44 AM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
wah dah mula nampak pemahaman tu.. cuma kena sharpkan bila dia lepas bawah MA5 tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 02:09 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sharp camna tu masta?
Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 02:33 PM)ignorexx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
semua da ok, cuma kalau bule biar lepas je ma5 merah tu terus sell Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 02:35 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
maknanya bila dia cucuk ja ma5 merah tu terus tekan sell?
Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 02:41 PM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau bule biar first level masa dia da ke bawah.. tp tadi tu pun da ok.. bule besarkan chart kalau nak lagi sharp Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
ari ni market tak sesuai la tuk masuk. bb mengembang Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 02:43 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
adehhh yg merah tu xfaham la masta bleh bagi ss xWinking
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

ni dari member kat sini punya image. Cuba tgk. masa dia nak turun, CS akan pusing2 lagi. So mmg bule tambah lapis. Jadi bro bule pasang awal skit.. Maknanya dapat banyak skit pips Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
aku pn slalu jgk perati pinbar kt bb..x semua valid.slalu jadi kt aku bila trade pinbar market terus naik tapi bila x masuk,elok pulak reverse..huhu
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)