Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(10-03-2013, 07:45 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nnti britau bro...

tringin gak nk pi nih....
kalo senawang oklaa..xjauh sgt dri tmpt aku
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-03-2013, 08:22 AM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ok, nanti den roger abg oma.. Kalau ang jadi nanti pm den..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(10-03-2013, 08:23 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
okeh....
jdi ke xjdi aku pm ekau nnti...
thnks
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

UJ. Nak trade eu cam tak gerak je chart
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Soklan lg drpd nubie kelubie...

Kalau price dah break ema50 di H4 dan keluar drpd top/bottom BB... apakah kita blh katakan price telah mula berubah arah?

Cth... pada mulanya price berada di bwh ema50 di H1 dan H4, so kita katakan market DT. Lepas tu ada kuar set up extreme buy di bawah dan terus break ema50 di H4. Jadi skrg arah telah berubah jadi UT. Apakah selepas tu kita akan tunggu next set up buy utk follow trend dan juga kalau set up sell kita ambik TP sikit-2 je.

Mohon pencerahan masta sekalian... TK
Reply
Thanks given by:
(10-03-2013, 10:56 AM)MastaPips Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Slalunya kalau tf besar ma50 da ada bawah cs kira UT. Tunggu signal sell plop kat tf lagi besar Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(10-03-2013, 08:42 PM)gamemaster Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Kalau ada visual lg cantik masta... :X3:

Pair2 komoditi based pd pemahaman den...

Gold Short
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Silver Short
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Oil Long
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Reason semua reject EMA50 di TF H4. Mohon komen kawan-2...
Reply
Thanks given by:
(10-04-2013, 01:47 AM)MastaPips Wrote: Please register or login to view the link..
Register
fuh. tak main matawang. Main komoditi terus Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

UJ pagi
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU EJ
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)