Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
template kat first page sama je. Color je ubah2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
market dh trun tuhhh eu
Reply
Thanks given by:
daily close dalam.. mmg terjun le Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-22-2013, 04:32 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu ler psal...hahaha...

dpt cecah bottom BB h4 ckuplaaaWinking
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu pagi..........

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
tuan boleh tak update indicator dan template terbaru? yg di first page banyak indi yg kurang
Reply
Thanks given by:
(08-24-2013, 01:14 AM)bumbdumb Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Yg wonder v5 tu kan ? Rasanya takde yg kurang
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Pasang jerat dulu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
aku baru nak tanya tt eu h1 ni perlu ke tunggu cs close dulu. tapi sekelip mata dia mencanak naik. apapun minta tt komen gak sikit cemana yg terbaik.

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)