Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
tahniah pada yg dah mula dapat kefahaman.. Senang je kan.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
camni ker situasi D??

Quote:Please register or login to view the link..
Register

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by: Wonderweiss
(05-13-2012, 12:25 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Dia lebih kurang camni rasanya kan ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 03:41 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
emm..tapi kadang2 kalo bb mengecut,ema50/sd1 bb/middle bb tu akan bertindak sebagai support untuk harga terus naik...
Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 03:56 AM)meijin Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sd1 tu singkatan utk apa bro? maaf newbie xtau:)
Reply
Thanks given by:
assalam tt komen ckit betui x saya op ni:)

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam semua masta2 terhebat, tumpang study, zero bab bb nih
Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 09:48 AM)ignorexx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
selesai percubaan petama tp sudah :)
Reply
Thanks given by:
mm kira camne nih, contoh 100 usd, brapa buka?
Reply
Thanks given by:
(05-25-2012, 10:09 AM)ignorexx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kita tunggu tt masuk masta ceq pon nk tau gak
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)