Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(08-14-2013, 08:58 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
lagi 1 template bro 1st page tu ada indi osma dan stoch skrg ni bro dah x pakai ke?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
x.. pakai basic je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-14-2013, 10:04 PM)ck3er Wrote: Please register or login to view the link..
Register
dev 1 ka 2.. Rasanya den pakai dev 2 je. yg putus2 tu da buang..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-07-2013, 03:14 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
salam masta..saye rase kn yg setting masta ni mcm besh gak..chart EU yg tf H4 tu die da touch MA50 kn..tp ade x kemungkinan candle nak turun lagi touch MA50 yang tf D1 tu pulak..
Reply
Thanks given by:
(08-14-2013, 11:52 PM)skyjuz Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Boleh je dia nak turun. Tapi kena tau dulu la candle esok camna. Sbb dia main kat mid bb.. Ada point naik. Kalau dia duduk bawah mid bb.. Mmg dia cium MA50 la jwabnya.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
memang terbaek teknik ni rules entry yg mudah dan senang profit. ma50 setiap tf tu ajaibla. snr yg sgt berkesan. tt ada group diskuss kat skype ke?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Ni yg den maksudkan semalam.. Bila kat daily cs duk atas midbb ni la jadinya.. Dia follow trend ;D
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
keep update dgn news.. Ada link news kat navigation link tu..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU.. Terjun daa
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

sikit lagi candle kat D1 tu nk touch MA50...kalau macam ni die terus terjun lg ke atau bole naik balik?news US kuat lak arini,petang td mcm bole uptrend skali news terjun tros..haha..ade buy kat atas...adoi..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)