Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
ramai ka cuti trade Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
selamat bertrading semula
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Malam ni punya hasil tangkapan.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
salam tt and rakan2. patik numpang belajo gak sini.
Reply
Thanks given by:
(08-13-2013, 11:14 PM)ck3er Wrote: Please register or login to view the link..
Register
salam kenal juga. cam pernah nampak je id ni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-14-2013, 11:11 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ye sangat la tu..Winking patik baru je register sini marin semata2 nak berguru ngn masta.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU petang ni..

Yg nak belajar teknik ni jgn sudi2 tanya.. Ni den tgk takat baca je.. Sedih le.. Takde soalan. Den consider korang dah paham da tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-14-2013, 06:09 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cikgu dah tegur tu ni murid baru nak tanya yg disebut sebagai top bb tu atas saje ke atau kedua2nya?

stop loss ada cara tak?
Reply
Thanks given by:
top bb tu bollinger band atas. Lower bb yg bawah tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(08-14-2013, 08:58 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tak la bro. maksud den band atas ada 2 bb. kedua2nya dikira top ke atau 1 yg garis x putus tu je.
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)