Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(07-12-2013, 07:43 PM)AVB Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bukan shadow cs yg extreme sell tu ke?
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(07-09-2013, 10:39 PM)mr.candle Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Ajarin dong tarik2 fibo ni. Minat gak. Tak reti. Manjang fail je
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

eu kalau sampai ma50 h4 tu. Mungkin dia akn turun skit kat line kuning yg den tandakan tu. Sbb ? sbb line kuning tu mewakili ma5 low kat daily
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(07-15-2013, 08:10 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
masta MA brapa kt tf15 ek? hehehe :O_o:
Reply
Thanks given by:
ma 200.. Kira ma50 kat h1 Winking

Tp timeframe m30 ni cam ada bug skit.. Wujud ma ijau tu tanpa ada sebab.. Sad
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register


ranging berterusan adeh..Sad
Reply
Thanks given by:
Advertisement
slalu kalau ranging tu ada la benda besar berlaku pasni Winking
Reply
Thanks given by:
(07-16-2013, 05:14 PM)AVB Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tsunami kekeke tggu airr tenang dlu..:O_o:
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU petang ni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: mr.candle
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
1st
EJ ptg nie :z

2nd pucuk

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)