Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(06-07-2013, 12:58 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mncanak naik...Winking
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Buy eu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Salam Tuan,

camne jika ma50 di H1 harga berada diatas dan bila kita tgk di M15 harga berada dibawah...jadi, adakah kita perlu follow H1?...mohon pencerahan tuan
Reply
Thanks given by:
(06-08-2013, 01:25 PM)4zi Wrote: Please register or login to view the link..
Register
entri kat m15. Kalau h1 ma50 kat bawah tu maknanya still uptrend.. M15 akan ikut. Try pasang ma200.. setting sama cam ma50 kat m15 tu
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
..salam, newbies tumpang lalu minta pencerahan fungsi ma 200...tq.
Reply
Thanks given by:
(06-09-2013, 10:41 PM)kiandakoyo Wrote: Please register or login to view the link..
Register
fungsi dia sama je mcm ma50.. cuma bila letak ma200 ni kat time frame kecik, kita tak de la perlu nak open time frame byk2. bule nampak ma50 kat time frame besar bila pasang ma200 kat time frame kecik
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU pagi ni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: powg
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Curi2 EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EJ Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(06-11-2013, 02:51 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
cantik entry tu.
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)