Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(05-24-2012, 02:42 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
sy buy eu td..tersilap tgok...upenyer market down
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-24-2012, 03:32 PM)keli80 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
dia ada kuar dua signal tadi. mula2 buy pastu jadi sell

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

cuba tgk chart tu..
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

betul ke ape yg saye tanda tu

category (a)

a - SELL : CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS closed bwh top BB & ma5 merah -> signal sell terbaik...belasah kow2....



ni satu lgi buy

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

kategori BUY (a) double btm ...tp mesti pegi 423 fibo kot
Reply
Thanks given by:
yg kategori a tu pastikan cs tu close bawah MA 5 (Merah) baru leh OP, takut pasang awal2 dia naik lagi. Memang kalau dia close bawah MA 5 (merah) tu signal sell & buy dia mmg kuat Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
maaf ye pasal image tu....tk tau nk upload kt sini......
pasal signal ma5 tu...noted....tq
Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 08:50 PM)izeik Wrote: Please register or login to view the link..
Register
pakai imgur.com pantas dan mudah Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
assalam TT dan masta2 semua newbie tumpang sedut ilmu ya:)
ada satu soklan nk tanya kita nk tengok bb yg mana satu yg jadi flat tu? kan ada 2 bb kan? jadi yg dalam ka yg luaq? atau dua2 pon boleh?:)
Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 08:57 PM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yg bb garis lurus tu.. yg line dot2 tu bb dalam Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 09:01 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kalau bb luaq pon bleh jugak ka atau kena yg dalam ja masta?
Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 09:08 PM)supersaya Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tgk keadaan. Buleh rujuk tip2 kat page belakang.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)