Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
salam ceria
senyap jaaaaak mlm ni ... teda SS nak dikongsi bersama ke kawan2
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-28-2013, 09:32 PM)fadzil Wrote: Please register or login to view the link..
Register
siang tadi ramai kot.. tak ss ke bos Winking
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(05-28-2013, 09:47 PM)zaman_persie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
baru berkecimpong bos... msh blaja lg teknik ni..
Reply
Thanks given by:
(05-27-2013, 05:19 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
indi sebelah kanan yg tunjuk byk pair tu apa nama dia bro? share boleh?
Reply
Thanks given by:
mmg ada bro. try je add indi kat terminal tu. kalau download dari tt punya kat first page tu Winking
Reply
Thanks given by:
sapa sini lom ada broker ??
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-29-2013, 02:42 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kenapa tok?
salam....sy newbie di sini :)
Reply
Thanks given by:
(05-29-2013, 03:13 PM)alfa007 Wrote: Please register or login to view the link..
Register
nak tolong member2 baru yg takde broker tu untuk belajar live trade.. Den cadangkan tradefort
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU petang Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu ptg......1hr

Please register or login to view the link..
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)