Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(05-25-2013, 08:32 PM)skyjuz Wrote: Please register or login to view the link..
Register

naik kot. sebulan da duk sell je dorang ni
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
saya cadangkan SS=screen shot disertakan sekali dengan penerangan kenapa OP=open position.
Reply
Thanks given by:
camni ke setting indicator?
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
setting indi ?
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

bersilang dan terbang Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Tuan Wonder bagi la sekali penerangan entry tu kesian kawan2 ni.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
kan ada bg tu Winking

Silang ma5 dgn ma10 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-27-2013, 04:35 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
lps ni SS yang dihantar mesti letak reason WAJIB, kalau tak de reason saya kick dari forum ni :p:p:android_girl::android_girl:
Reply
Thanks given by:
m30 tadi ada signal. kuar BB
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-27-2013, 05:07 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
x semestinya ma5 / cs keluar BB kita boleh entry kan bro.
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)