Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Jumpo pun kategori C.

Quote:Please register or login to view the link..
Register
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(05-23-2012, 11:28 PM)nubie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tahniah bro. dah cantik tu..
aku selalu terlepas trade/setup ni. tak larat nak ngadap laptop.
masta2 ada tips tak untuk bila/time yang bagus untuk trade...
Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 12:36 AM)nubie Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ok noted....actually FLAT dlm istilah inglish....selepas dia mengembang ...bb ni akn flat....dah faham....tq for the pencerahan...pg ni gua masuk sell
Reply
Thanks given by:
nak edit silibus kat first page jap. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: nubie
(05-24-2012, 06:40 AM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tunggu dia bila dia da mendatar tu pastu da nampak signal dia. Stay je.. Kat situ pun kita bule trade untuk beberapa hari punya trade walaupun kejap je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(05-24-2012, 06:40 AM)cik mat Wrote: Please register or login to view the link..
Register
trima kasih byk tt...
mudah nk refer...Winking
Reply
Thanks given by:
Advertisement
EU dgn AU cam da nak dapat signal. kita tunggu sampai confirmed
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: meijin
(05-24-2012, 12:53 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
terrrbaik!!!!!thanks bro!Winking
Reply
Thanks given by:
sell au dulu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
hari ni makan kecik je, sbb dia tak pi jauh. dia turun bawah pastu naik atas balik Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)