Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
eu mencari sekitar 1.3095 - 1.3100 pastu terjun balik ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(04-11-2013, 03:45 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kat daily chart dh ade shooting star
Reply
Thanks given by:
kalau tgk daily patut da lama valid sell.. tapi kena menunggu yg letih tu. harap2 kali turun abis
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(04-11-2013, 03:58 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
hahaha..sabar2...Sad
Reply
Thanks given by:
ntah betul ke tak ni

b - SELL : CS break top bb + BB mendatar tapi ma5 merah x melepasi top bb,
tapi CS closed bwh top BB & ma5 merah

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register[/img]
Reply
Thanks given by:
(04-11-2013, 04:10 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
bule.. tapi slalu yg den peratikan kalau da mendatar ni ma5 mesti kuar bb.. Kita tgk sejam dua lagi camna. Tapi pasti akan turun
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(04-11-2013, 04:12 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Makin naik pulak ni. Rasa saya syarat dah betul utk entry ni.
Reply
Thanks given by:
(04-11-2013, 07:21 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mmg. tapi kat situ ada line ma50.. Tempat syarat utama TP. jumpa dia dulu stop
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
terkena lagi Entry SELL dkt line merah tu.. Syarat dah cukup tapi price makin naik.

b - SELL : CS break top bb + BB mendatar tapi ma5 merah x melepasi top bb,
tapi CS closed bwh top BB & ma5 merah

mintak panduan dan pandangan kawan2.


[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(04-12-2013, 08:27 AM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
line merah yg mendatar tu cukup syarat tapi yg menegak tu x der setup...bb sedang kembang...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)