Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(04-09-2013, 09:36 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
lebih cantik lg kalo masuk order pada open cs bear yg kedua tu...:)
kalo diperhatikan juga harga high cs bear yg ke 2 tidak dapat melepasi cs bear yg pertama.
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU Malam Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(04-10-2013, 08:46 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
1H xtreme, 15 tu kenapa masta?
Reply
Thanks given by:
den entri base kat h1. so m15 tu pun follow.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Betul ke cara saya ni

a - SELL : CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS closed bwh top BB & ma5 merah.signal sell terbaik

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
(04-10-2013, 10:10 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yap. tapi hati2 cam mengembang lagi tu.. :d
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Makin senyap je, dah x ramai yg guna teknik ni ke
Reply
Thanks given by:
(04-11-2013, 02:25 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ade jek.....Winking

blajr plan2...

sma2 blajar
Reply
Thanks given by:
ramai bos. tunggu cukup pos tu Winking
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)