Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(04-03-2013, 12:19 AM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Registerma50 sudah jauh dari top bb tu....bb sudah mahu menguncup dari keadaan mendatar sebelumnya dan better tunggu setup seterusnya....
Reply
Thanks given by:
Advertisement
peram yg semalam punya ni....

Please register or login to view the link..

belum close lg....cuba utk intraday bila keluar setup yg betul2 kukuh.....
Reply
Thanks given by:
mana yang lain makin senyap dah thread ni. back 2 basic, entry berdasarkan 4 rule yang ada.
Reply
Thanks given by:
ada je.. sibuk trade kot masing2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
yg lelain dah jadi silent trader kot...makan besau la tu....
hamba ni baru jer nak mantapkan teknik masta OMA ALLY ni....kredit to masta wonderweiss kerana membuka thread ni...
mohon tunjuk ajar dari masta semua...
Reply
Thanks given by:
den smalam pi jumpa abg oma aly dapat baju tradefort free.. hoho Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
aiseh...den dok jauh di pahang ni kalo x den boleh gi jumpa sekali f2f.....
Reply
Thanks given by:
(04-04-2013, 01:49 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kenapa tak ambik 2 helai tuan, blh mintak selai :p ada tips2 terbaru dari Oma Aly ke
Reply
Thanks given by:
eu tgh ari.....

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
semua pair tgh slow ni.. Ada movement besar kot pasni Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 2 Guest(s)