Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Counter attack Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
Fuh berlayer yang ni entry kategori berapa bro?
Reply
Thanks given by:
aduh...masih konpius cmne yg dinamakan hilang volume...
bole terangkn lebih lanjut?
Reply
Thanks given by:
Please register or login to view the link..

test entry BUY EJ1H = Setup A
* a - SELL : CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS closed bwh top BB & ma5 merah.signal sell terbaik.

minta tunjuk ajar dari masta semua.
Reply
Thanks given by:
(04-02-2013, 03:13 PM)zahrinfx Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tu blom mendatar lagi bro. tu kembang lagi. lagi satu kalau entri camtu, dia mmg akan reach paling kurang pun ma5 high atau mid bb Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Oo tq bos, kira bukan kategori A la ni, coz BB tak mendatar. Kita tgk BB mendatar di Tf1H and cari entry dkt tf15M kan.
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU petang Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Buy mcmana tu bos? kategori mana satu ni
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Type B ntah betul ke tak. minta pandangan masta semua.

b - SELL : CS break top bb + BB mendatar tapi ma5 merah x melepasi top bb,
tapi CS closed bwh top BB & ma5 merah

TP = DONE
Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Type C . Minta pandangan masta betul ke cara saya entry ni.

c - SELL : bila ma50 dok dekat BB top atau mid BB,cs cuba break tp x lepas & closed
dibawah ma50 & BB(mid atau top).....kalau ma50 di top bb,boleh belasah...
kalau ma50 di mid bb,boleh jgk enter,
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)