Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(02-21-2013, 12:46 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Terima kasih
:)
Reply
Thanks given by:
Advertisement
ari ni eu best la Winking dari semalam lagi
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(02-21-2013, 05:43 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
Kena byk buat backtest ni...saya selalu tercepat masuk...pastu xsabar tggu mendatar...dapat r pips sikit...Sad
Reply
Thanks given by:
(02-21-2013, 05:43 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
xaci tggu sell jekWinking

hahaha...mmg smlm cntik..
Reply
Thanks given by:
Aslmkm.
Maaf tumpang cedok ilmu kat sini ye...
Buah cempedak masih kat luo pago...Winking
Reply
Thanks given by:
sama2 belajar...
Reply
Thanks given by:
Advertisement
salam sume, saya pn nk blaja kat sini..saya da sebulan try teknik ni n memang membantu..tp banyak lg kne faham..kadang2 kelaut gak..huhu..
Reply
Thanks given by:
(02-22-2013, 12:31 PM)skyjuz Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kelaut tu biasa bos.. Sebb gatal tangan dan tak sabar je.. Kalau follow rules.. Mmg bule makan besar Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU petang
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
bro, kalau cmni kite tunggu setting untuk sell ke?tengok kat H1 macam da cucuk BB high..betul ke?
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)