Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(02-07-2013, 03:11 PM)papazola Wrote: Please register or login to view the link..
Register
da mendatar tu.. sell le plop Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
(02-07-2013, 03:45 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
alahaiiiiiiiii bro...dia pi cecah SL aku dululaaaaaaaa:-/
Reply
Thanks given by:
Assalam semua...mohon tunjuk ajar...newbie baru nak kenal2 bbma ni :)

Dah baca kat depan nak tanya...pasal BB tu Period 20 : Deviation 1 & 2 : Apply to : CLOSE ke dua2 ni..?
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
(02-08-2013, 09:17 AM)silent trader Wrote: Please register or login to view the link..
Register

yap.. dua2 set close Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

EU turun pas jumaat Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu ptgg

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

BBMA da bg signal dari petang.. Sapo hold tu sonyum la Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Rezeki petang tadi Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(02-19-2013, 04:16 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
mantap :) nk tanya satu soalan mana satu cara refer utk statement bawah ni...

"CS break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS closed bwh top BB & ma5 merah.signal sell terbaik...belasah kow2...."

Bermaksud 2 cs yg berlainan kan? cs pertama "break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB: dan lepas tu cs yg kedua plak closed bwh top BB & ma5 merah..baru boleh entry sell kan.... ??
ATAU awak maksudkan, cs yg sama pun boleh juga, break Top BB + BB mendatar....ma5 merah melepasi top BB dan
CS yg sama itu closed bwh top BB & ma5 merah..faham tak ek soalan ni hehe...dan lagi satu definisi "break" ni melibatkan close body cs atau jka shadow pun dah valid??...
Reply
Thanks given by:
(02-19-2013, 06:17 PM)silent trader Wrote: Please register or login to view the link..
Register
yg 1 tu bila cs break bb top. Ma 5 pun akan turut kuar bb.. So bila dia naik2 tak ingat dunia tu.. Tiba2 dia turun.. bule entri kalau dia close dalam bb atau dalam ma5.. Tapi make sure mendatar la.. Kalau mengembang jumpa dia kuar bb tu pun tak bule sangat..

Yg close dalam bb bila mendatar ni selalu jumpa. Kat mana2 tf mmg kerap kalau time mendatar dia nak cuba break upper bb tak lepas2 tapi duduk dalam bb je.. Bule entri Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)