Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
Ya
Tidak
Saya Masih Belum Faham
No Komen
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
(01-23-2013, 11:52 AM)Raja WithDraw Wrote: Please register or login to view the link..
Register
kat fb ka boss Winking Dalam group bb la tu Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Mana hala tuju market ari ni :shy::shy:
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(01-23-2013, 02:40 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
heee....Winking btl2 kat fb... blh la yo ajarin sy.. sy masih kureng faham teknik bb ni... :blush:
Reply
Thanks given by:
kurang paham tang mana tu bos Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Makan skit2 Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
(01-24-2013, 05:42 PM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
tentang hold entry... andaikata di m15 ada extream sell.. sy sell n market turun x sampai mid bb lg dh patah balik meroket ke bintang.. Winking... jadi bagaimana sy nk tahu market 2 akan down lg @ akan ubah arah...?? :idea:
Reply
Thanks given by:
Advertisement
fokus 3 tempat tp je..

1. bila jumpa lower bb.
2. bila jumpa upper bb.
3. bila jumpa ma50
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: Raja WithDraw , kelembai
orite... mcm market hari ni EU H1... cs jam 8 pm.. cucuk upper bb dan close bawah upper bb dan ma5 high.. ma5 high di luar upper bb... law ukut pada nota boleh entry hentak kaw2.... tapi cs selepas itu terus naik n naik cs jam 9 terus meroket ke bintang Winking... mcm mana sy nk kesan signal extream itu valid @ tidak..??
Reply
Thanks given by:
(01-24-2013, 10:48 PM)Raja WithDraw Wrote: Please register or login to view the link..
Register
ma 50 duk mana time tu ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
eu pagi

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)