Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MATTOP BARIANI - RESTORAN & KATERING
#1
SALAM....

menumpang ruang disini untuk mempromosikan restoran mattop yg terletak di bandar baru bangi.

MATTOP BARIANI SECARA RINGKAS

Perniagaan Mattop Enterprise telah mula didaftarkan pada bulan Jun 2008 di Kuala Lumpur. Perniagaan utama kami adalah Restoran Mattop Barian di Bandar Baru Bangi. Setelah beroperasi sekian lama, kini Mattop Bariani merupakan salah sebuah restoran yang dikenali dan menyediakan set masakan Bariani antara yang terbaik di Lembah Kelang.

Selain perniagaan restoran, kami juga menyediakan perkhidmatan katering. Kepakaran kami dalam penyediaan makanan bermasak Islam sememangnya telah diakui dengan penerimaan tempahan-tempahan daripada Institusi-institusi kerajaan mahupun swasta. Antara pelanggan-pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan kami adalah Hospital Pakar Az-Zaharah, MARDI, UNITEN, UPM, UKM, CELCOM, MAXIS,, JAbatan Pendidikan Malaysia, Bank Rakyat, Agensi Al-Faiz, Pusat-pusat Latihan Bank, JPA selain pelanggan-pelanggan individu yang membuat majlis di kediaman mereka mahupun di pejabat.

Kami juga adalah pembekal yang telah berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan bertaraf bumiputera. (MOF no. 357-02137484)

Keistimewaan masakan bariani kami yang menggunakan resepi dan rempah asli hanya dari Batu Pahat pastinya akan mengekalkan keaslian sebenar serta menaikkan aroma dan kelazatan bariani asli Batu Pahat.

Selain masakan bariani, kami juga menyediakan pelbagai masakan ala-carte yang juga disediakan di restoran kami. Pelbagai nasi goreng, mee, bihun dan kueh tiaw juga disediakan. Mee Bandung Muar yang asli, Soto dan Laksa juga boleh didapati di restoran kami.

Menu murtabak Singapore juga disediakan dengan adunan daging, telur, bawang dan cili yang pastinya akan memberikan kepuasan kepada semua
Kami juga telah mengembangkan sayap perniagaan kami dalam bidang catering. Tidak terhad kepada masakan bariani sahaja, sebaliknya kami sedia menerima semua jenis tempahan untuk semua majlis pada bila-bila masa. Antara majlis-majlis yang telah biasa kami uruskan adalah majlis kenduri doa selamat, majlis akad nikah dan perkahwinan, majlis aqidah, majlis hari jadi, jamuan di pejabat, majlis minum petang dan macam-macam lagi.

MENU DI RESTORAN
[Image: Menu_depan2-400x284.jpg]

[Image: Menu_belakang2-400x284.jpg]

Ada masa nt mattop sambung cerita lg..
banyak lg info yg masih belum diberikan...

untuk melayari blog...

MATTOP BARIANI
untuk info2 rasmi bole dapatkan di

http://www.mattop.my

atau email ker

enquiry@mattop.my
lokasi kami...

[Image: 2759551408_5d44b4e519.jpg]
Reply
Thanks given by: IBSelangor
Advertisement
#2
terbaik laaaaa....leh ler kawan2 tradefort datang ...... Winking

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by: mattop
#3
LIKE kami di fanpage

[Image: 203604_153505584723336_2234524_n.jpg]
(03-13-2012, 09:49 AM)IBSelangor Wrote: terbaik laaaaa....leh ler kawan2 tradefort datang ...... Winking


jom kena bariani kambeng dulu...Winking

[Image: 25525_1434863992682_1265424310_1244147_7245374_n.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
wah beriani..sedap ni.dekat dgn putra mahkota tak?
Reply
Thanks given by:
#5
putra mahkota? kat mana tuh? bukit mahkota?

nie kat BB bangi.... tak per lah... kita minum dulu.... :)

[Image: 25525_1434864032683_1265424310_1244148_5391928_n.jpg]

(03-13-2012, 11:24 AM)rizal Wrote: wah beriani..sedap ni.dekat dgn putra mahkota tak?

Reply
Thanks given by:
#6
leh ler sponsor " ngeteh bersama IBSelangor ni " .............ekekkekekkeke

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
bisa diatur....

(03-13-2012, 12:06 PM)IBSelangor Wrote: leh ler sponsor " ngeteh bersama IBSelangor ni " .............ekekkekekkeke

Reply
Thanks given by: IBSelangor
#8
alamak. skali otai la bukak thread. Patut cam kenal nama mattop ni Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#9
(03-13-2012, 11:41 AM)mattop Wrote: putra mahkota? kat mana tuh? bukit mahkota?

nie kat BB bangi.... tak per lah... kita minum dulu.... :)

a'a bukit mahkota..ada KUIS.klu dekat blh singgah nnti :)

Reply
Thanks given by:
#10
kalau bukit mahkota dekat jer aar.... beberapa kali juga menghantar ketering kesana... :)

(03-13-2012, 02:40 PM)rizal Wrote:
(03-13-2012, 11:41 AM)mattop Wrote: putra mahkota? kat mana tuh? bukit mahkota?

nie kat BB bangi.... tak per lah... kita minum dulu.... :)

a'a bukit mahkota..ada KUIS.klu dekat blh singgah nnti :)


eerkk... mana ada otai bro.... niaga runcit2 jer...

apa kat amattop banjer murtabak singapore plak... sila.... sila...

[Image: 154786_1731115358781_5323286_n.jpg]

[Image: 150287_1731107718590_1265424310_1942960_3257858_n.jpg]
(03-13-2012, 02:21 PM)gamemaster Wrote: alamak. skali otai la bukak thread. Patut cam kenal nama mattop ni Winking

Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)