Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fort Financial Services (Tradefort)
#21
(03-09-2012, 04:15 PM)DreamCatcher Wrote: TF ni minima deposit dia serendah 1 dollar kan ??

tiada had minima depo bro.... Winking

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#22
(03-09-2012, 04:46 PM)IBSelangor Wrote:
(03-09-2012, 04:15 PM)DreamCatcher Wrote: TF ni minima deposit dia serendah 1 dollar kan ??

tiada had minima depo bro.... Winking

tunggu duit adsense kuar ujung bulan ni.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#23
(03-09-2012, 04:50 PM)DreamCatcher Wrote:
(03-09-2012, 04:46 PM)IBSelangor Wrote:
(03-09-2012, 04:15 PM)DreamCatcher Wrote: TF ni minima deposit dia serendah 1 dollar kan ??

tiada had minima depo bro.... Winking

tunggu duit adsense kuar ujung bulan ni.

ni msti hardcore adsenser ni Angel
Reply
Thanks given by:
#24
(03-09-2012, 04:50 PM)DreamCatcher Wrote:
(03-09-2012, 04:46 PM)IBSelangor Wrote:
(03-09-2012, 04:15 PM)DreamCatcher Wrote: TF ni minima deposit dia serendah 1 dollar kan ??

tiada had minima depo bro.... Winking

tunggu duit adsense kuar ujung bulan ni.

cung....terbaik... Winking

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
#25
nk tnya sikit ni klu nk guna khidmat local depo,msti daftar bwh IB tu ke?ada klien aku deposit blh je xde mslh tapi bila nk wdraw sangkut.kena guna lr pulak
Reply
Thanks given by:
#26
(03-09-2012, 05:49 PM)rizal Wrote: nk tnya sikit ni klu nk guna khidmat local depo,msti daftar bwh IB tu ke?ada klien aku deposit blh je xde mslh tapi bila nk wdraw sangkut.kena guna lr pulak

x kisah sebenarnyer tapi lagi baik di bawah seseorang IB yg mudah di hubungi...senang utk urusan depo dan wdraw...

sangkut wdraw.....? depo guna local ker bro....? sepatutnyer wdraw local gak.....

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#27
(03-09-2012, 05:57 PM)IBSelangor Wrote:
(03-09-2012, 05:49 PM)rizal Wrote: nk tnya sikit ni klu nk guna khidmat local depo,msti daftar bwh IB tu ke?ada klien aku deposit blh je xde mslh tapi bila nk wdraw sangkut.kena guna lr pulak

x kisah sebenarnyer tapi lagi baik di bawah seseorang IB yg mudah di hubungi...senang utk urusan depo dan wdraw...

sangkut wdraw.....? depo guna local ker bro....? sepatutnyer wdraw local gak.....

nk withdraw xle buat internal transfer ke akaun IB.yg peliknya bila depo ok je..last kena guna liberty reserve..rate dhla sikit je
Reply
Thanks given by:
#28
(03-09-2012, 06:26 PM)rizal Wrote:
(03-09-2012, 05:57 PM)IBSelangor Wrote:
(03-09-2012, 05:49 PM)rizal Wrote: nk tnya sikit ni klu nk guna khidmat local depo,msti daftar bwh IB tu ke?ada klien aku deposit blh je xde mslh tapi bila nk wdraw sangkut.kena guna lr pulak

x kisah sebenarnyer tapi lagi baik di bawah seseorang IB yg mudah di hubungi...senang utk urusan depo dan wdraw...

sangkut wdraw.....? depo guna local ker bro....? sepatutnyer wdraw local gak.....

nk withdraw xle buat internal transfer ke akaun IB.yg peliknya bila depo ok je..last kena guna liberty reserve..rate dhla sikit je

yepp...lau wdraw guna LR....rate nya rendah tuuu....sepatutnyer boleh internal transfer ker akaun IB ...IB tu leh amik USD....

find the best IB bro....wallahualam.... :)

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
#29
Assalammualaikum dan selamat pagi semua

Kedai di buka seperti biasa.......sila hubungi kami utk urusan daftar dan depo/wdraw .... Winking

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:
#30
Assalammualaikum

kaunter di buka seperti biasa.....boleh daftar.....boleh depo/wdraw ....... Winking

Click here to register / Open TRADEFORT Account

We provide local deposit and withdrawal services , Rate RM3.50/RM3.30

YM / SKYPE : ibselangor_tradefort
SMS / CALL : 0166414805 / 0182523520
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)