Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OctaFX Champion Demo Contest
#1
[Image: contest-octafx-champion-en.png]

Sapa-sapa nak duit free dari OctaFX ni dorang ada anjurkan contest demo setiap bulan.. So top 3 akan dapatlah hadiah wang tunai macam no 1 dapat USD 500.

Nak dapat duit tu korang kena trade demo la akaun korang dalam sebulan dan bersaing dengan trader yang lain.

Tiada rules dan syarat yang ketat. Penting kena jaga mental je walaupun duit free..

Jom join OctaFX Demo
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
contest ni masih berjalan ke hingga skrg?
mesti tiap2 bln masta wonderweiss yg no 1 :P
Reply
Thanks given by:
#3
contest still on.. Bule je join Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
kene blaja dlu br best nk join..
ni asyik ke laut je... Winking
Reply
Thanks given by:
#5
best gak dapat duit free ni
Reply
Thanks given by:
#6
I have been regular part of this contest, but with time change OctaFX has only got better and now there are contest like Southampton Supreme it’s super cool with having unlimited prizes to be won while there and unique part is this been just 90 minutes contest, so that just hangs up the benefit part and makes trading ever so easy to do especially in terms of practice since this is how we learn and earn at the same time.
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)