Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VPS Percuma Dari VPS.ME
#1
[Image: P4Cy7.png]

Jom belajar ada VPS sendiri sebelum web korang perlu migrate ke sana.. Sebelum migrate kena ada ilmu pasal VPS ni. jadi tak perlu pening-pening nak pikir mana nak cari vps dah la mahal..

Kat sini ada yang free punya.. Apa.. FREE.. betul free.

Untuk permulaan yang ni untuk korang belajar, da cukup da space semua tu untuk korang godek-godek belajar apa yang patut. Jom try Winking

VPS percuma klik sini
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)