Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Forum Loading Speed
Laju
Perlahan
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Respons Anda Terhadap Speed Forum
#1
Den nak tanya kat warga portalkini. Korang masuk forum ni laju tak.

Sebab den da fully optimize dengan pasang rocketloader.. Loading kek tompat den under 5 second.

Tempat korang ??

Cuma satu je, kalau korang nak reply tu kadang2 icon smiles tak kuar semua tu sebab den pasang roket loader.. Mula2 je dia macam slow skit loading.. Pas da complete, korang reply lagi dia jadi laju.. Winking

[Image: rocket.png.scaled1000.png?AWSAccessKeyId...vcealic%3D]
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
laju je.. Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
laju je. cuma kalau clear history pastu masuk slow sebab nak loading kasi abis. pastu laju
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
nak reply kadang2 slow tp x tau la sbb apa mayb line kot...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)