Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Azza Elite Keguguran
#1
[Image: thumbnail.php?file=GUA%2FEntertainment%2...=610&h=409]

Pelakon dan penyanyi Azza Elite mengesahkan berita bahawa dia mengalami keguguran hari ini. Bagaimanapun, Azza enggan mengulas lanjut tentang insiden yang berlaku. Jelasnya, ketika ini perasaannya agak terganggu dan berharap semua pihak boleh memahami situasinya.

“Cukuplah saya katakan memang benar saya mengalami keguguran. Tetapi saya tidak mahu mengulas lanjut kerana emosi saya agak tertekan ketika ini. Tolong berikan masa kepada saya untuk bertenang.

"Terus-terang saya katakan, perasaan saya benar-benar terganggu kerana banyak pihak yang menghubungi saya bertanya perkara yang sama,” ulas Azza ringkas ketika dihubungi GUA sebentar tadi.

Jika dihitung, usia kandungan Azza sudah pun menghampiri usia enam minggu.

Azza mendirikan rumah tangga bersama pasangannya, Azlan Zulaily pada April lalu. Pasangan ini melangsungkan pernikahan di Masjid Bukit Antarabangsa sebelum diraikan dalam satu majlis resepsi di Bangi, Selangor bersama teman baiknya, Watie Elite dan suami, Joey.
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Users browsing this thread: 1 Guest(s)