Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K'jaan tak dedah laporan audit tentang NFC
#1
Laporan audit berhubung kontroversi Projek Feedlot Nasional sudah tersedia tetapi masih tidak didedahkan, kata anggota parlimen Kuala Selangor Dzulkefly Ahmad.

Wakil rakyat PAS itu berkata laporan oleh The Pricewaterhouse Coopers sudah terbit dan mahukannya ia didedahkan kepada umum.

"Kami tahu laporan itu ada di sana, jadi kenapa menangguhkan tindakan untuk mendedahkannya? Rakyat menuntut supaya dapatan daripada skandal RM250 juta Projek Feedlot Nasional itu dibentangkan di Parlimen.

Memetik "sumber" untuk menyokong dakwaan itu, Anggota Parlimen Petaling Jaya Utara Tony Pua juga berharap mendapatkannya melalui Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC), yang mana beliau salah seorang anggotanya.

"Tetapi PAC tidak mengadakan mesyuarat," katanya Pua.
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
Users browsing this thread: 1 Guest(s)